contact
_CAT
Hi havia una vegada un nen que ja de ben petit s'entretenia dibuixant i somiant amb mons inventats plens de colors i formes.
Tancava els ulls i es capbussava dins el món dels somnis, exactament, en aquell territori de les coses oníriques, on somiar és una mica contraposar-se a l'efímer de la vida humana.

Li agradava poder fer veure la vida des d'una altra perspectiva, fer màgia amb la imaginació i poder-ho compartir amb els demés, aprenent i descobrint coses noves, viatjant pels móns imaginaris fent piruetes filosòfiques... però sobretot jugant i passant-s'ho molt bé!!

_ESP
Había una vez un niño que ya de pequeño se entretenía dibujando y soñando con mundos inventados llenos de colores y formas.
Cerraba los ojos y se zambullía dentro del mundo de los sueños, exactamente, en aquel territorio de las cosas oníricas, dónde soñar es un poco oponerae a lo efímero de la vida humana.

Le gustaba poder hacer ver la vida desde otra perspectiva, hacer magia con la imaginación y poderlo compartir con los demás, aprendiendo y descubriendo cosas nuevas, viajando por los mundos imaginarios haciendo piruetas filosóficas... pero sobre todo jugando y pasándoselo muy bien!
 

PLANTILLA